לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים הוא הפתרון המושלם למי שמחפש להכין לחם ביתי במהירות ובקלות. עם מתכון פשוט ומרכיבים בסיסיים, תוכלו ליהנות מלחם טעים ומזין תוך זמן קצר.
מה זה לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים?
לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים הוא לחם שמבוסס על שילוב של גבינת קוטג’, קמח וביצים. המתכון הפשוט הזה מאפשר להכין לחם רך וטעים עם מינימום מאמץ ומקסימום טעם.
כמה גרם חלבון יש בלחם קוטג’ עם 3 מרכיבים?
בממוצע, פרוסת לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים מכילה כ-6 גרם חלבון, תלוי בכמות גבינת הקוטג’ והביצים.
כמה גרם חלבון יש בלחם קוטג’ מסוגים שונים?
- לחם קוטג’ עם קמח מלא: מכיל כ-7 גרם חלבון לפרוסה.
- לחם קוטג’ עם קמח כוסמין: מכיל כ-6 גרם חלבון לפרוסה.
- לחם קוטג’ עם קמח שיבולת שועל: מכיל כ-5 גרם חלבון לפרוסה.
ערכים תזונתיים של לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים
בממוצע, פרוסת לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים מכילה:
- קלוריות: 80
- חלבון: 6 גרם
- פחמימות: 12 גרם
- שומנים: 3 גרם
- סיבים תזונתיים: 2 גרם
יתרונות בלחם קוטג’ עם 3 מרכיבים
- פשטות הכנה: מתכון קל ומהיר להכנה.
- עשיר בחלבון: תורם לתחושת שובע ומסייע בבניית שרירים.
ערכים תזונתיים טובים: מכיל סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים.
חסרונות בלחם קוטג’ עם 3 מרכיבים
- תכולת שומן: חלק מהלחמים מכילים כמות גבוהה יחסית של שומן.
- תכולת נתרן: עלול להיות גבוה בנתרן, במיוחד בלחמים מתועשים.
- מרקם שונה: המרקם עשוי להיות שונה מהלחם המסורתי.
מתכונים ללחם קוטג’ עם 3 מרכיבים עם הרבה חלבון
מתכון 1: לחם קוטג’ עם קמח מלא
מרכיבים:
- 2 כוסות קמח מלא
- 1 כוס גבינת קוטג’
- 2 ביצים
הוראות הכנה:
- מערבבים את הקמח, גבינת הקוטג’ והביצים בקערה גדולה עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות.
מתכון 2: לחם קוטג’ עם קמח כוסמין
מרכיבים:
- 2 כוסות קמח כוסמין
- 1 כוס גבינת קוטג’
- 2 ביצים
הוראות הכנה:
- מערבבים את הקמח, גבינת הקוטג’ והביצים בקערה גדולה עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות.
לסיכום
לחם קוטג’ עם 3 מרכיבים הוא בחירה מצוינת למי שמחפש לשלב בין טעם לבריאות בפשטות ובמהירות. עם ערכים תזונתיים טובים, יתרונות רבים ומגוון אפשרויות להכנה, הוא יכול להיות תוספת נהדרת לכל ארוחה. נסו את המתכונים שלנו ותיהנו מלחם עשיר בחלבון וטעים במיוחד!